Μενού
  • Α-
  • Α+

O γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, μαζί με άλλα περίπου 50 άτομα οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ομονοίας, αφού εντοπίστηκε να παίζει φρουτάκια σε παράνομη λέσχη. Μετά τον σχηματισμό δικογραφίας και την εξακρίβωση, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμη: Αγία Μαρίνα: Ανθρωποκυνηγητό για τους 4 που ξεγύμνωσαν την 26χρονη – Τι λέει στο Reader ο συνδικαλιστής αστυνομικός Νίκος Κορομηλάς

«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο, πιο σημαντικό, που έχει ανάγκη ο κόσμος για να καλύψει τις απορίες του που έχει από την πανδημία, από τις καραντίνες, την ανεργία και την απραξία του», ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης πρόσθεσε: «Εγώ θα τραγουδάω και το αγαπώ αυτό. Ας μείνουμε εκεί. Άλλωστε, εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ».

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες η σύλληψη έγινε το βράδυ της της Κυριακής (6/6) γύρω στις 22:00, όταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν επιχείρηση σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη που είχε στηθεί στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA