Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε το πρωί της Τρίτης (8/6) η φερόμενη ως ψυχολόγος της δολοφονημένης στα Γλυκά Νερά, Καρολάιν και του 32χρονου πιλότου συζύγου της για να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές. Ωστόσο, η συνήγορος της ψυχολόγου, διαψεύδει ότι η πελάτισσά της μετέβη στη ΓΑΔΑ για οποιονδήποτε λόγο.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: «Δεν διεκδικεί κανένα δίπλωμα» - Τι αναφέρει η δικηγόρος της «ψυχολόγου» της Καρολάιν

Η φερόμενη ως ψυχολόγος κλήθηκε να καταθέσει στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με την ιδιότητά της, ύστερα από την αμφισβήτηση της από την πρόεδρο του Συλλόγου Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα.

Αναφερόμενη στις ενέργειες της «ψυχολόγου» του ζεύγους που έζησε την απόλυτη φρίκη στα Γλυκά Νερά σημείωσε πως «διασύρουν το επάγγελμα του ψυχολόγου» και υπογράμμισε πως το εξώδικο που απέστειλε ως «απάντηση» στο αίτημα του Συλλόγου, αποδεικνύει πως «η συγκεκριμένη δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου».

Τις προηγούμενες ημέρες ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, προέβη σε παρέμβαση ζητώντας από την Ελένη Μυλωνοπούλου, να καταθέσει το πτυχίο ΑΕΙ της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Μιλώντας στο MEGA, η δικηγόρος της Σταματία Μάρκου, ανέφερε ότι «αναζητούμε δια τηλεφώνου την κα. Μπουκουβάλα και αρνείται να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία. Αρέσκεται να δίνει απαντήσεις δια τηλεόρασης κι όχι δια της νομικής οδού. Η ίδια ομολογεί ότι ο σύμβουλος ψυχικής υγείας δεν χρειάζεται να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος», ανέφερε απευθυνόμενη στην πρόεδρο των Ελλήνων Ψυχολόγων, Βάσω Μπουκουβάλα.

«Τα ΜΜΕ ασχολούνται με το αν έχει δίπλωμα άσκησης ψυχολόγου. Δεν διεκδικεί κανένα δίπλωμα η κυρία Μυλωνοπούλου. Αν εν τη ρύμη του λόγου της το είπε…», ανέφερε η δικηγόρος της.

Μάλιστα, τον δρόμο που χάραξε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ακολούθησε και η Μεγάλη Στοά της Ελλάδο, όπου η ψυχοθεραπεύτρια ήταν μέλος, αφαιρώντας της την τεκτονική ιδιότητα, λόγω σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα. «Δεν δέχονται γυναίκες μέλη στην τεκτονική στοά. Το διαψεύδουμε ρητά. Δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της το έγγραφο αυτό που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Προσφύγαμε ήδη στην εισαγγελική Αρχή», σημείωσε η κυρία Μάρκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA