Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ωράριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες πως βαίνει προς το τέλος του, αφού δεν αποκλείεται να καταργηθεί πλήρως μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Ακόμα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι «κληρώνει» και για την επανέναρξη της μουσικής στην εστίαση και έτσι να συνεχιστεί η άρση του lockdown.

Διαβάστε ακόμη: ΑΠΘ - Πρύτανης Παπαϊωάννου στο Reader για τα κορονοπάρτι: Καλούμε την αστυνομία και δεν έρχεται κανείς

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη 9 Ιουνίου, προκειμένου να πάρει απόφασης σχετικά με τα δύο αυτά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αναμένεται να ανοίξει η μουσική και πάλι στην εστίαση από αυτό το Σαββατοκύριακο. Ακόμα είναι πιθανό να υπάρξει αύξηση στα άτομα στις δεξιώσεις από τα 100 στα 200. Για την απαγόρευση κυκλοφορίας δεν αναμένεται η κατάργηση της, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό κάτι τέτοιο πιθανότατα να δούμε στο τέλος του μήνα. Σύμφωνα με το Mega, είναι πιθανό να υπάρξει μια διεύρυνση του ωραρίου και από τις 00:30 που ξεκινά η απαγόρευση να πάει ή 01:00 ή 01:30 από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Για το πότε θα επιτραπεί η μουσική και για το πότε θα αλλάξει το ωράριο στην απαγόρευση κυκλοφορίας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Όλα αυτά τα θέματα θα είναι στην ατζέντα της Επιτροπής, θα συζητηθούν αυτή την εβδομάδα. Και για το ωράριο και για την πιθανή επανεκκίνηση δραστηριοτήτων, για να δοθεί ορατότητα στους πολίτες που θέλουν να προγραμματίσουν δραστηριότητες. Εντός της εβδομάδας θα γίνει η συνεδρίαση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA