Μενού
  • Α-
  • Α+

Να δημιουργήσουν άλλοθι με ιδιαίτερα ευφάνταστους τρόπους επιχείρησαν οι δύο φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας 37χρονης Χριστίνας Κ. που έπεσε νεκρή σε ενέδρα θανάτου τον Ιούνιο 2020 στη Ζάκυνθο. Πιο αναλυτικά ο 38χρονος ο οποίος εργάζονταν ως σωματοφύλακας σε εφοπλιστή, είχε αφήσει το κινητό το τηλέφωνό σου μία φίλη του ενώ ο ίδιος βρισκόταν στη Ζάκυνθο.

Διαβάστε ακόμη: Ζάκυνθος: «Πέθανα με το παιδί μου» - Συγκλονίζει η μητέρα της 37χρονης

Την κάλεσε από καρτοκινητό τηλέφωνο μιας χρήσης, έχοντας προηγουμένως συνεννοηθεί μαζί της να πραγματοποιήσει κλήση από το κινητό του τηλέφωνο σε τρίτο άτομο, ζητώντας να τον βάλεις ανοιχτή ακρόαση ούτως ώστε να ακουστεί ότι δήθεν μιλάει από το δικό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φράση που χρησιμοποίησε είναι: «Είμαι ακόμα στην Αθήνα θα έρθω Λουτράκι σε καμιά ώρα». Αυτό θέλοντας να είναι προετοιμασμένος, ώστε σε τυχόν αστυνομική έρευνα να παρουσιάσει άλλοθι ότι τις επίμαχες ημέρες βρισκόταν στην Αθήνα.

Ανάλογο τρόπο σκαρφίστηκε και ο 39χρονος επίσης φερόμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, ο οποίος κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα πήρε ταξί από το Δαφνί με προορισμό το κέντρο και έκανε κατάθεση 50 ευρώ σε φίλη του, θέλοντας και αυτός να δημιουργήσει άλλοθι.

Πρόκειται για στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία και πάνω σε αυτά θα «πατήσουν» οι δύο άντρες, για να πείσουν τον ανακριτή Ζακύνθου ότι ουδεμία εμπλοκή έχουν στην υπόθεση.

Η έρευνα για τον εφοπλιστή

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 44χρονου εφοπλιστή ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Με τις έρευνες για τον εντοπισμό του στην Αττική να αποβαίνουν άκαρπες, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ακόμα και να έχει διαφύγει και να κρύβεται στο εξωτερικό. Ο δικηγόρος του πάντως, Αλέξης Κούγιας, επιμένει ότι ουδεμία εμπλοκή έχει στην υπόθεση. Φέρεται δε να υποστηρίζει ότι ο ίδιος απλά είχε δώσει το σκάφος που πούλαγε σε δύο άτομα προκειμένου να το δουν και να αποφασίσουν αν θα το αγοράσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA