Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, σε πρόσφατες δηλώσεις αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με το ζευγάρι και συγκεκριμένα με την αδικοχαμένη Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, καθώς επίσης και στην κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Οι τρεις κακοποιοί που έχουν μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας

Συγκεκριμένα μιλώντας στο STAR ανέφερε ότι «Σε όλη τη σταδιοδρομία μου, κοιτάω τον άνθρωπο απέναντί μου στα μάτια, γιατί λέω πάντα την αλήθεια και είμαι ειλικρινής, έτσι και θα συνεχίσω». Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Δεν κρύφτηκα μέχρι τώρα, ούτε και πρόκειται να το κάνω. Από την πρώτη στιγμή ήμουν ειλικρινής, δυστυχώς, αυτό παρεξηγήθηκε. Για τον λόγο αυτό διευκρινίζω, για άλλη μία φορά ότι κλήθηκα να καταθέσω στη ΓΑΔΑ λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν. Όπως μου εξήγησαν οι αστυνομικοί, οι επαγγελματικές κάρτες του γραφείου μου βρέθηκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, όπως είχε επιβεβαιώσει ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν στην κατάθεσή του ».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα γύρω από το όνομά της σημείωσε πως «Με έκπληξή μου λίγες μέρες μετά την κατάθεσή μου, άρχισα να διαβάζω δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάθεση-"κλειδί" της ψυχολόγου του ζευγαριού. Έπειτα από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκε και το όνομά μου. Μου ζητήθηκε να μιλήσω σε συγκεκριμένο έντυπο, δίνοντας μία συνέντευξη, όπου δεν εμβάθυνα στο περιεχόμενο των συνεδριών, αλλά έκανα μία γενική εκτίμηση ως προς το πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν, γεγονός που υποστηρίζω μέχρι και σήμερα».

Ακόμα υπογράμμισε πως «Βρέθηκα σε μία πολύ πιεστική κατάσταση. Από τη μία έπρεπε να μην αποκαλύψω τίποτα για την κατάθεσή μου εφόσον διενεργούνταν έρευνα για τη δολοφονία, από την άλλη κλονίστηκα και ταράχτηκα ανέφεραν τα ΜΜΕ για την "μάρτυρα κλειδί"». Την ίδια στιγμή τόνισε ότι «ο Μπάμπης έδωσε την πλήρη συγκατάθεσή του, ώστε να απαντήσω στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με τις επισκέψεις τους, καθώς όπως σημείωνε είχα την αμέριστη εμπιστοσύνη της συζύγου του».

Τέλος, για την επαγγελματική της ιδιότητα εξήγησε πως «Έχω να αποσαφηνίσω ότι λειτουργώ νόμιμη επιχείρηση ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης και εναλλακτικών θεραπειών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA