Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας μήνας και πλέον έχει περάσει από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν και οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, αναζητώντας τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους εγκληματίες.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Μυστήριο με τα Καλάσνικοφ - Ερευνάται αν σχεδίαζαν κι άλλο χτύπημα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega οι αστυνομικοί έχουν εξετάσει περισσότερα από 100 άτομα που μπορεί να γνωρίζουν ή να έχουν κάποιο στοιχείο για το τι έγινε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Όπως επισημαίνεται έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τρεις αλλοδαπούς αλβανικής καταγωγής που μπορεί να σχετίζονται με τη δολοφονία και έχουν εξαφανιστεί.

Την ίδια στιγμή εξετάζονται και άλλες υποθέσεις που έχουν παρόμοια στοιχεία, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που παρουσιάζουν ομοιότητες.

Ύποπτο αυτοκίνητο

Τέλος, οι αστυνομικοί αναζητούν και ένα σκούρο, ύποπτο, όχημα που κινήθηκε στη περιοχή τις συγκεκριμένες ώρες. Το ύποπτο όχημα σύμφωνα με ειδικούς που μίλησαν στην εκπομπή στο «φως στο τουνελ» είναι μεγάλου κυβισμού, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς και ,συνήθως, το χρησιμοποιούν αλλοδαποί κακοποιοί αλβανικής καταγωγής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA