Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με τους αστυνομικούς να έχουν στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση τον 32χρονο σύζυγό της. 

Σύμφωνα με τις Αρχές, τα τρία στοιχεία που προκάλεσαν ερωτηματικά είναι το κινητό - ρολόι της 20χρονης που έδειξε υψηλούς παλμούς σε άλλες ώρες από αυτές που κατέθεσε ο πιλότος, οι σκληροί δίσκοι από τις κάμερες ασφαλείας που δεν βρέθηκαν και το DNA που, επίσης, δεν υπήρχε. Μάλιστα, σε επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αναφέρεται: «Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

Απομακρύνεται το σενάριο της ληστείας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reader.gr, ακόμα ένα κρίσιμο στοιχείο στην υπόθεση είναι το ρολόι που φορούσε η Καρολάιν τη στιγμή της δολοφονίας. Οι παλμοί που κατέγραψε το ρολόι δεν συμπίπτουν με την ώρα που, σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, είχαν μπει στο σπίτι οι ληστές. Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον σύζυγο της 20χρονης στη ΓΑΔΑ για να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο στοιχείο, που μαζί με άλλα, οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ. στο συμπέρασμα πως τελικά δεν επρόκειτο για ληστεία.

«Εδώ που φτάσαμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη του τίποτα», ανέφερε στο OPEN αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια ώρα, ακόμα ένα στοιχείο για το οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 32χρονος άνδρας είναι η πληροφορία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πως ο χρόνος που αφαιρέθηκε η κάρτα καταγραφικού από τις κάμερες παρακολούθησης του σπιτιού, δεν συμπίπτει επίσης με τις ώρες της ληστείας.

Διαβάστε ακόμη:Γλυκά Νερά: Τι είπε στη μητέρα της Καρολάιν ο πιλότος πριν τον πάρουν οι αστυνομικοί
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA