Μενού
  • Α-
  • Α+

«Προέκυψαν νέα στοιχεία στην έρευνα κι αυτά δεν μπορούν να περιμένουν». Η φράση αυτή για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά που χρησιμοποίησαν οι νέοι εκπρόσωποι Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. είναι το «κλειδί» των όσων συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και συγκεκριμένα στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Τι είπε στη μητέρα της Καρολάιν ο πιλότος πριν τον πάρουν οι αστυνομικοί

Μέχρι στιγμής, ο 32χρονος πιλότος - σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις (σ.σ. σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει δώσει καν απαντήσεις) για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 10ης προς 11η Μαΐου στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Μέχρι στιγμής, πάντως, η ΕΛ.ΑΣ. επιμένει ότι πρόκειται για κατάθεση του μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα χωρίς να «αναβαθμίζει» το περιστατικό σε προσαγωγή ή σύλληψη.  Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο 32χρονος πιλότος είναι αυτή τη στιγμή στο κέντρο του κάδρου των ερευνών, με το σενάριο της ληστείας με ανθρωποκτονία να έχει πλέον αποκλειστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της Καρολάιν δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις ούτε στο γιατί οι κάρτες μνήμες από το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί τουλάχιστον 3 ώρες νωρίτερα από την ώρα που υποστήριξε ότι μπήκαν οι τρεις ληστές στο σπίτι. Δεν έχει δώσει, επίσης, πειστικές απαντήσεις στο γιατί το smartwatch της 20χρονης δείχνει να καταγράφει παλμούς (σ.σ. ένα στοιχείο που για πρώτη φορά ακούστηκε σήμερα) την ώρα που σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα καταθέσεις του ήταν ήδη νεκρή.

Τέλος, δεν έχει δώσει καν απάντηση στο γιατί το κινητό του τηλέφωνο (σ.σ. ειδική εφαρμογή που καταγράφει βήματα) φαίνεται να καταγράφει κίνηση την ώρα που ο ίδιος υποστήριζε ότι ήταν δεμένος, χωρίς τις αισθήσεις για αρκετά λεπτά και φυσικά με το κινητό πάνω στο κομοδίνο του!

Τα τρία στοιχεία που τον «καίνε»

Μέχρι αυτή την ώρα, ο 32χρονος πιλότος - σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις (σ.σ. σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει δώσει καν απαντήσεις) για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο ξημέρωμα της 10ης προς 11η Μαΐου στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Α) Οι κάρτες μνήμες από το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί τουλάχιστον 3 ώρες νωρίτερα από την ώρα που υποστήριξε ότι μπήκαν οι τρεις ληστές στο σπίτι. Ο μοναδικός του ισχυρισμός –σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν ότι επρόκειτο για τεχνικό λάθος του μηχανήματος, χωρίς όμως να πείθει.

Β) Το smartwatch της Καρολάιν σταματάει να καταγράφει παλμούς αρκετά νωρίτερα από την ώρα που –σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα καταθέσεις- ο «κοντός, εύσωμος ληστής με την μπαλακλάβα» σκοτώνει τη σύζυγο του. Τον «ληστή» που «είχε δει» κιόλας τα χαρακτηριστικά σαρκώδη χείλη του. Ο 32χρονος πιλότος δεν είχε απαντήσεις να δώσει γι’ αυτό το στοιχείο, που για πρώτη φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Γ) Το κινητό του τηλέφωνο, αυτό που φόρτιζε στο κομοδίνο και με το οποίο κατάφερε να καλέσει με τη... μύτη την Άμεση Δράση, έχει εφαρμογή που καταγράφει βήματα και φαίνεται να λειτουργεί την ώρα που υποστήριξε ότι όχι απλά ήταν δεμένος αλλά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς τις αισθήσεις του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA