Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εσπασε» μετά από 6 ώρες κατάθεσης ο 33χρονος πιλότος και ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες το κίνητρο του καθ' ομολογίαν δράστη ήταν η ζήλια, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο καβγάς που είχαν όταν η Καρολάιν του είπε ότι θα πάρει το παιδι και θα φύγει από το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφοριες ο δράστης υποστήριξε ότι «τόσο καιρό με έπνιγαν οι τύψεις, αλλά σκεφτόμουν το μωρό μου» και για αυτό δεν ομολογούσε την πράξη του.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. που έφεραν την άρον άρον μεταγωγή του πιλότου στη ΓΑΔΑ από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο, ήταν αδιάσειστα, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να «σπάσει» μετά από 6 ώρες κατάθεσης στους αστυνομικούς.

Δεν έδινε πειστικές απαντήσεις ο 32χρονος

«Προέκυψαν νέα στοιχεία στην έρευνα κι αυτά δεν μπορούν να περιμένουν». Η φράση αυτή για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά που χρησιμοποίησαν οι νέοι εκπρόσωποι Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. είναι το «κλειδί» των όσων συνέβαιναν τις τελευταίες ώρες στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και συγκεκριμένα στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών. 

Μέχρι στιγμής, ο 32χρονος πιλότος - σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν δεν είχε δώσει πειστικές απαντήσεις (σ.σ. σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει δώσει καν απαντήσεις) για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 10ης προς 11η Μαΐου στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Τα τρία στοιχεία που τον «έκαιγαν»

Α) Οι κάρτες μνήμες από το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί τουλάχιστον 3 ώρες νωρίτερα από την ώρα που υποστήριξε ότι μπήκαν οι τρεις ληστές στο σπίτι. Ο μοναδικός του ισχυρισμός –σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν ότι επρόκειτο για τεχνικό λάθος του μηχανήματος, χωρίς όμως να πείθει.

Β) Το smartwatch της Καρολάιν σταματάει να καταγράφει παλμούς αρκετά νωρίτερα από την ώρα που –σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα καταθέσεις- ο «κοντός, εύσωμος ληστής με την μπαλακλάβα» σκοτώνει τη σύζυγο του. Τον «ληστή» που «είχε δει» κιόλας τα χαρακτηριστικά σαρκώδη χείλη του. Ο 32χρονος πιλότος δεν είχε απαντήσεις να δώσει γι’ αυτό το στοιχείο, που για πρώτη φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Γ) Το κινητό του τηλέφωνο, αυτό που φόρτιζε στο κομοδίνο και με το οποίο κατάφερε να καλέσει με τη... μύτη την Άμεση Δράση, έχει εφαρμογή που καταγράφει βήματα και φαίνεται να λειτουργεί την ώρα που υποστήριξε ότι όχι απλά ήταν δεμένος αλλά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς τις αισθήσεις του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA