Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική, καθώς έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο σε βυτιοφόρο το οποίο μεταφέρει προπάνιο και η κατάσταση φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου. Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ότι ακούγονται εκρήξεις, ενώ στο σημείο σπεύδει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 9 οχήματα και δεκάδες πυροσβέστες.

Διαβάστε ακόμη: Ρωσία: Ανδρες σώζουν τρία παιδιά που είχαν παγιδευτεί σε φλεγόμενο κτίριο – Καρέ καρέ η διάσωση

Το βυτιοφόρο που μεταφέρει προπάνιο έχει ακινητοποιηθεί στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου στην οδό Παναγιάς Φανερωμένης και έχει διαταχθεί εκκένωση της γύρω περιοχής, λόγω των εκρήξεων.

Η περιοχή είναι βιομηχανική και υπάρχουν δεκάδες εταιρείες. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των Αρχών, λόγω εκδήλωσης της πυρκαγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μεγαρίδος από το ύψος της Οδού Αγ. Ι. Στεφανή ρεύμα προς διυλιστήρια

Επί της ανωνύμου οδού, περιοχής Νεόκτιστα Ασπροπύργου στο ύψος της Παναγιάς Φανερωμένης με κατεύθυνση προς την οδό Μεγαρίδος.

 

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1405814869153230852?ref_src=twsrc^tfw

Mήνυμα από την Πολιτική Προστασία

Μήνυμα στα κινητά των πολιτών της ευρύτερης περιοχής απέστειλε η Πολιτική Προστασία μέσω του 112, καλώντας τους να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, και να παραμείνουν μακριά από υαλοπίνακες. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Κλείστε τα παράθυρα και μείνετε μακριά από υαλοπίνακες. Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση, κίνδυνος έκρηξης. Οδηγίες αυτοπροστασίας ΕΔΩ 

https://twitter.com/112Greece/status/1405815470654119936?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA