Μενού
  • Α-
  • Α+

Ψύχραιμος και ανέκφραστος παρέμεινε ο 32χρονος πιλότος και μετά την προανακριτική απολογία του, όπου για ακόμη μία φορά ομολόγησε πως δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Κατά τη διάρκεια της σημερινής του απολογίας στον ανακριτή, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιέγραψε τους λόγους που οδήγησαν στον καυγά με τη σύζυγό του, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία της τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Ο 32χρονος περιέγραψε στον ανακριτή την 20χρονη Καρολάιν ως εξαιρετικά ευαίσθητη σε σχέση με το μωρό τους, ενώ όπως μετέδωσε το Open, η μικρή τους -γεννημένη πρόωρα- κόρη, ήδη στον πρώτο χρόνο της ζωής της χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο δύο φορές, γεγονός που έκανε, σύμφωνα με τον ίδιο, την Καρολάιν υπερπροστατευτική.

Σύμφωνα πάντα με τον πιλότο και τα όσα περιέγραψε στην απολογία του, κατά το Open, όλα άρχισαν όταν το ζευγάρι βρισκόταν με το παιδί στο σαλόνι του σπιτιού στο ισόγειο. Εκεί ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, παίζοντας με το παιδί έκανε μία άτσαλη κίνηση και παραλίγο να του πέσει, ωστόσο, κατάφερε να το συγκρατήσει. Η Καρολάιν το είδε και αμέσως θύμωσε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος:

«Τι κάνεις εκεί; Πώς το κρατάς έτσι; Είδες τι έγινε; Θα χτυπούσε» φέρεται να είπε η Καρολάιν. Εκείνος απάντησε «δεν έπαθε κάτι. Ηρέμησε» για να του απαντήσει η 20χρονη «φυσικά και έπαθε. Δεν προσέχεις καθόλου. Πατέρας είσαι εσύ; Δεν προσέχεις καθόλου. Δωσ’ μου το παιδί». Στη συνέχεια εκείνος αρνήθηκε, εκείνη επέμεινε και το πήρε.

Στη συνέχεια, επί πέντε ολόκληρα λεπτά, ο πιλότος, όπως ο ίδιος είπε σύμφωνα με το Open, της πίεζε το κεφάλι στο μαξιλάρι και είχε τα χέρια του στο στόμα της, λεπτά που η κοπέλα πάλευε μαζί του και εκείνος συνέχιζε να την σφίγγει για να την κάνει να σταματήσει.

«Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα»

Την εκδοχή του δυστυχήματος μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, παρουσιάζει ουσιαστικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην προανακριτική απολογία του, λέγοντας ταυτόχρονα ότι σκέφτηκε να εξαφανίσει το άψυχο κορμί της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος πιλότος είπε: «Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. "Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω" και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει» είπε. 

«Τιναζόταν. Το πρόσωπό της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου;» φέρεται να έχει πει ενώ προσέθεσε: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της». 

Παράλληλα, αναφερόμενος στον σκύλο της οκογένειας, ο 32χρονος ανέφερε: «Για να φανεί αληθοφανες έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA