Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπερδεύει ακόμα περισσότερο το κουβάρι της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά, καθώς σύμφωνα με την δικηγόρο της συμβούλου Ψυχικής Υγείας της 20χρονης Καρολάιν, Σταματία Μάρκου, ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον του 32χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου, τηλεφώνησε στην πελάτισσά της λίγη ώρα μετά τη μυστική κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Τα σενάρια για την ποινή του καθ' ομολογία δολοφόνου - Πότε θα βγει από τη φυλακή αν αναγνωριστούν ελαφρυντικά

Οπως αναφέρει στο Reader.gr η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, εκείνη από την πρώτη στιγμή είχε πάει και είχε καταθέσει στις Αρχές ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στον γάμο του. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι η άτυχη Καρολάιν είχε ξεκινήσει να ψάχνει για σπίτι και για νταντά για το μωρό της. Η ίδια σημειώνει ακόμη ότι η κατάθεση της συμβούλου στην Αστυνομία ήταν ιδιαίτερα σημαντική, διότι ήταν το πρώτο πρόσωπο, το οποίο είχε αποκαλύψει ότι ο 32χρονος πιλότος και η Καρολάιν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους. «Όλο αυτό το διάστημα δεν έλεγε κανείς άλλος τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Μάρκου. 

«Διέρρευσε το όνομά της και δέχθηκε απειλητικά μηνύματα» 

Το γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα, σύμφωνα πάντα με τη δικηγόρο Σταματία Μάρκου, είναι πως μόλις η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας της Καρολάιν ολοκλήρωσε την κατάθεσή της στο Ανθρωποκτονιών (η οποία κρατήθηκε απόρρητη) δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου.

Το πρόσωπο αυτό ρώτησε την σύμβουλο της Καρολάιν «εάν πήγε να καταθέσει στην Αστυνομία». Όπως είπε η νομικός, το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα περίεργο, καθώς η πελάτισσά της δέχθηκε το τηλεφώνημα τη στιγμή που είχε βγει από τη ΓΑΔΑ. «Κανένας δεν γνώριζε ότι θα πάει να καταθέσει, μόνο αυτή και οι αστυνομικοί το ήξεραν», σημειώνει η νομικός. 

Το τηλεφώνημα αυτό όμως δεν ήταν το μόνο, καθώς η κυρία Μάρκου αποκαλύπτει στο Reader.gr ότι η πελάτισσά της δέχθηκε και μηνύματα, τα οποία «ήγειραν κίνδυνο», όπως χαρακτηριστικά λέει. Επειτα από αυτά τα περιστατικά η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας της άτυχης Κάρολάιν, αναγκάστηκε να αποταθεί σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλειά της, ενώ όλα αυτά τα στοιχεία έχουν κατατεθεί στην ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα πάντα με τη δικηγόρο.

«Γιατί είπε ψέματα στις συνεντεύξεις»

Μετά την διαρροή του ονόματός της και μετά τα συγκεκριμένα μηνύματα που έλαβε, η Ελένη Μυλωνοπούλου παραχώρησε συνεντεύξεις σε ΜΜΕ, στις οποίες μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον 32χρονο πιλότο. «Από τη στιγμή που διέρρευσε το όνομά της παραπονεθήκαμε στην Αστυνομία για αυτό το γεγονός. Η ίδια βγήκε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 32χρονο πιλότο, προκειμένου να τον αποπροσανατολίσει  και να τον κάνει να πιστέψει ότι δεν είχε καταθέσει κάτι εις βάρος του», εξήγησε η κυρία Μάρκου. Ανέφερε ακόμα ότι ποτέ για αυτές τις συνεντεύξεις δεν υπήρξε κάποια άμεση συνεννόηση με την Αστυνομία, όμως αυτές βοήθησαν στη γενικότερη επίλυση της υπόθεσης, καθώς καθησύχασαν τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν.

«Πίστευε ότι ο 32χρονος σχετίζεται με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά»

Η κυρία Μάρκου σημειώνει ότι από την πρώτη στιγμή είχε υποψιαστεί τον πιλότο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα από όταν είδε τις πρώτες του δηλώσεις, λίγες ώρες μετά το έγκλημα. Την ίδια γνώμη είχε και η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, η οποία έχοντας γνώση της κατάστασης που επικρατούσε, πίστευε ότι κάποια σχέση έχει με τη δολοφονία ο σύζυγος της 20χρονης. Σε ό,τι έχει να κάνει με την ποινή που θα του επιβληθεί, η κυρία Μάρκου εκτιμά ότι θα του επιβληθούν σίγουρα τα ισόβια αλλά μέσα στη φυλακή θα παραμείνει γύρω στα 8 με 10 χρόνια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA