Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετανιωμένος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, εμφανίζεται τώρα ο σύζυγός της 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο καθ΄ομολογίαν δράστης δήλωσε πως «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολαιν, της μικρής και τη δική μου».  

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Η περιγραφή του διασώστη του ΕΚΑΒ για την Καρολάιν

Στο δεύτερο ερώτημα του ΑΝΤ1, αν σκέφτεται μετά την ομολογία του το παιδί του και τι θα γίνει όταν θα πρέπει να μάθει τι συνέβη, απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα».

Σε ερώτηση για τη συγκλονιστική στιγμή που, ενώ έχει διαπράξει τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, λίγες μέρες αργότερα αγκαλιάζει τη μητέρα της νεκρής συζύγου του στο μνημόσυνο, λίγο πριν οι αστυνομικοί τον παραλάβουν για να τον φέρουν στην Αθήνα, απάντησε: Και είπε: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν»

 Η απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού

Σε περίπτωση που και οι δύο οικογένειες διεκδικήσουν την επιμέλεια του μικρού κοριτσιού, τότε αρμόδιο για να αποφασίσει είναι το δικαστήριο. Αν δηλαδή την επιμέλεια αναλάβουν οι γονείς της άτυχης Καρολάιν ή του καθ' ομολογίαν δολοφόνου.

Παράλληλα το δικαστήριο θα κληθεί να αποφασίσει και για τους τρόπους επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα, ειδικά όσο εκείνος θα εκτίει την ποινή του.

Ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις από τη ΓΑΔΑ είχε αναφέρει πως «Με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω» ενώ τις πρώτες ώρες της σύλληψής του είχε διαρρεύσει η πληροφορία πως ο ίδιος θα διεκδικήσει την επιμέλεια όταν εκτίσει την ποινή του.

Η περιγραφή του διασώστη του ΕΚΑΒ

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών περίπου ένα τέταρτο πριν από τις 7 το πρωί. Ο ένας εκ των δύο μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν η Κάρολαϊν, προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση ήταν. Αμέσως κατάλαβε ότι βρισκόταν σε αρχική ακαμψία, ενώ παρατήρησε και κάποιες σταγόνες αίματος στο σεντόνι.Νωρίτερα, πρόσεξε το 11 μηνών βρέφος, το οποίο φαινόταν καλά στην υγεία του.

Το βρέφος φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του. Οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ ότι στο σπίτι βρίσκεται μια κοπέλα η οποία δεν έχει τις αισθήσεις της. Έτσι λοιπόν, εγώ μαζί με έναν αστυνομικό μπήκαμε στο σπίτι για να δω την κοπέλα. Θυμάμαι ότι το σπίτι ήταν μεζονέτα και ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο μέσω εσωτερικής σκάλας. Όταν φτάσαμε στο υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου, είδα να βρίσκεται μπρούμυτα, πάνω στο κρεβάτι, μια κοπέλα που είχε ο δεξί χέρι διπλωμένο πίσω στη μέση», δηλώνει ο Βασίλης Πιστιόλης, με τα όσα επισημαίνει να προδίδουν ανθρωποκτονία από πρόθεση και οργανωμένο σχέδιο.

«Στο σεντόνι στο ύψος του κεφαλιού παρατήρησα σταγόνες αίματος. Αμέσως μετά βγήκα από το σπίτι, ενημέρωσα τους αστυνομικούς ότι η κοπέλα δεν έχει σημεία ζωής και περιμέναμε να μας αποδεσμεύσει ο αρμόδιος αξιώματος της αστυνομίας, ο οποίος θα αναλάμβανε το περιστατικό. Περίπου μια ώρα αργότερα μας αποδέσμευσαν».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA