Μια 19χρονη κοπέλα εντοπίστηκε λιπόθυμη μέσα σε φρεάτιο στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Κυριακής όταν για μια ακόμη φορά γινόταν κορονοπάρτι στο προαύλιο του ΑΠΘ.
Η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή αλλά σταθερή και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με τον τραυματισμό νεαρού στο πόδι από σκαπτικό μηχάνημα.
Η νεαρή διασκέδαζε με την παρέα της στο ολονύχτιο πάρτι που διεξαγόταν σε υπαίθριο χώρο του ακαδημαϊκού ιδρύματος. Όταν η παρέα της αντιλήφθηκε την απουσία της ζήτησε την βοήθεια των υπαλλήλων ασφαλείας του ΑΠΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.