Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως αποκάλυψε ο πρώτος δικηγόρος του Μπάμπη Παναγιωτόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδηςο καθ΄ ομολογίαν δράστης στα Γλυκά Νερά ζήτησε την αποχώρηση του δεύτερου συνηγόρου του, Βασίλη Σπύρου.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση ο ένας από τους δύο δικηγόρους του πιλότου

«Είναι επιλογή του εντολέως μου και σε αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω» ενημέρωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως «ήταν γνωστό πως όσον αφορά στο ποινικό κομμάτι και στο πλαίσιο της ανακρίσεως, υπεύθυνος ήμουν εγώ» .

Ο 32χρονος πιλότος θα περάσει στις 10:00πμ την πόρτα του ανακριτή ώστε να απολογηθεί για το έγκλημα που ομολόγησε την περασμένη εβδομάδα. Παράλληλα το πρωί ο δεύτερος δικηγόρος του θα επισκεπτόταν το πρωί της Τρίτης την Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να καταθέσει την αίτηση για τη συνεπιμέλεια του μικρού παιδιού της οικογένειας.

Ωστόσο όπως ο ίδιο ενημέρωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων: «Δεν επιθυμώ να συνεχίσω την υπεράσπιση του κατηγορουμένου σε κανένα επίπεδο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA