Μενού
  • Α-
  • Α+

Δήλωση πολιτική αγωγής κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της η οικογένεια της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά αναφορικά με το θέμα της επιμέλειας του μωρού της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Αίτημα συνεπιμέλειας υποβάλλει ο πιλότος - Αποφασίζουν εισαγγελία, κοινωνικοί λειτουργο

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης, η μητέρα της Καρολάιν δεν ήταν σε θέση να παραστεί, ενώ πλέον θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την οποία υπάρχουν καλές σχέσεις. «Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Χαρμάνης. 

Και συνέχισε: «Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση  Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί». Θα πρέπει να σημειωθεί πως όποια απόφαση ληφθεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων θα έχει ισχύ για περίπου 90 ημέρες μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο.

Γλυκά Νερά: «Θα διασφαλίσουμε τη φροντίδα της Λυδίας»

Μιλώντας στην Daily Mail, οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν δηλώνουν «τσακισμένοι» από τη θλίψη για τη δολοφονία του παιδιού τους. Μία αποστολή όμως τους κρατά συγκεντρωμένους, η τυχή της εγγονής τους Λυδίας, που μπροστά στα μάτια της τελέστηκε το ειδεχθές αυτό έγκλημα. «Τόσο η Σούζαν όσο κι εγώ θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να διασφαλίσουμε ότι η Λυδία θα μεγαλώσει με όλα όσα μπορούμε να της δώσουμε και για να ζήσει για πάντα η μνήμη της μητέρας της» αναφέρει χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα ο πατέρας της Καρολάιν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA