Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ο πιλότος να ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν και τώρα να βρίσκεται στον ανακριτή για την απολογία του, όμως όλο αυτό το διάστημα κατασκεύαζε τρόπους για να πείσει τους αστυνομικούς ότι στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά είχε γίνει ληστεία. Μάλιστα, ο 32χρονος πιλότος είχε φτάσει στο σημείο να φανταστεί και τον υποτιθέμενο ληστή και να κάνει τους αστυνομικούς να αποδώσουν γραφιστικά το σκίτσο του.   

Αυτό το σκίτσο με τον υποτιθέμενο ληστή έκανε η ΕΛ.ΑΣ. και το παρουσίασε η εκπομπή «TLIVE», στον Alpha. Ο 32χρονος πιλότος είχε περιγράψει στις Αρχές πώς έμοιαζε ο άνθρωπος που, σύμφωνα με το σκηνοθετημένο αφήγημά του, μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά με άλλους δύο «κακοποιούς» και έπνιξε την Καρολάιν.

«Αντε να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί»

Πάντως, εντύπωση εξακολουθεί να προκαλεί η στάση που κρατά ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς δεν έχει δείξει το παραμικρό σημάδι μεταμέλειας.

Είναι χαρακτηριστική η πληροφορία που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την οποία ο 32χρονος καθ'όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ δεν έδειξε κανένα στοιχείο λύπης και μεταμέλειας. Στον αντίποδα, ήταν σοβαρός, μετρημένος, στοχευμένος, σχεδίαζε μαζί με τον συνήγορό του την υπερασπιστική του γραμμή και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί του Σαββάτου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε: «Αντε να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του, από εδώ και πέρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA