Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού παίρνει ο 32χρονος πιλότος για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κρόουτς στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος πιλότος που επιμένει να ζητά «συγγνώμη» για τη δολοφονία της συζύγου του θα περάσει την πρώτη του νύχτα στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Στο κελί - εκτός από τον 32χρονο καθ' ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν - θα βρίσκονται ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που είναι κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, ένας υπόδικος για λαθρεμπόριο και ακόμη ένα άτομο που σχετίζεται με υποθέσεις ναρκωτικών. Στην ίδια πτέρυγα, όπου θα κρατείται ο 32χρονος πιλότος, βρίσκονται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Αμφισβητεί τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. ο πιλότος για τη δολοφονία - Η απολογία του στον ανακριτή

Γλυκά Νερά: «Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου»

«Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση, όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν μας.

Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός. Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες», ανέφερε ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. 

Γλυκά Νερά: Αρνήθηκε τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. ο πιλότος 

Στην απολογία του, ο Αναγνωστόπουλος ζήτησε συγγνώμη, μετά τις 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο και σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, υπέβαλε δύο αιτήματα: 

  • Με το πρώτο ζητεί να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης και
  • με το δεύτερο να κληθούν μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού για να δώσουν την πλήρη εικόνα σχετικά με τη σχέση που είχαν ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος και η 20χρονη Καρολάιν.

Ο 32χρονος φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της απολογίας του πως όλα έγιναν (δηλαδή η δολοφονία της Καρολάιν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά) σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο 32χρονος επέμεινε στο ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα, προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους. Το ζευγάρι, όπως υποστήριξε ο 32χρονος στον ανακριτή, ξεκίνησε μια κουβέντα φορτισμένη και όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και τη δολοφόνησε, πνίγοντάς την με τα ίδια του τα χέρια. 

Η απολογία του στον 12ο τακτικό ανακριτή άρχισε με δύο ώρες καθυστέρηση, ενώ τα όσα λέει, σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν συμφωνούν με νέα στοιχεία που έφτασαν στη Δικαιοσύνη σήμερα, γεγονός που οδήγησε τον συνήγορό του να ζητήσει ολιγόωρη προθεσμία για να ενημερωθεί. Βασικό επιχείρημα του πιλότου, που έπνιξε τη σύζυγό του με τα ίδια του τα χέρια, είναι ότι έφτασε να ομολογήσει το έγκλημα έπειτα από 37 ημέρες γιατί ήθελε να κερδίσει χρόνο σχετικά με το παιδί.

«Αντε να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή»

Την ίδια ψυχρότητα φαίνεται να είχε ο 32χρονος και κατά την παραμονή του στη ΓΑΔΑ. Χαρακτηριστική είναι η φράση που είπε: «Αντε να τελειώνουμε, να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από εδώ και πέρα». 

Αποχώρησε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων 

Την παραίτησή του από την υπόθεση του καθ' ομολογίαν δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ανακοίνωσε νωρίτερα ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο νομικός Βασίλης Σπύρου ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης πως αποχωρεί από την υπόθεση για προσωπικούς λόγους. «Δεν επιθυμώ να συνεχίσω την υπεράσπιση του κατηγορουμένου σε κανένα επίπεδο» ανέφερε ο ίδιος έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA