Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον ξυλοδαρμό του στη Μύκονο από πέντε Γαλλομαροκινούς που διασκέδαζαν στο νησί των ανέμων ο Νίκος Αραβαντινός, ο προσωπικός σωματοφύλακας του Αμερικανού, Νταν Μπιλζέριαν, που είναι γνωστός και ως «βασιλιάς του Instagram», μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αττική και διακομίστηκε σε κλινική, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο. 

Οπως αναφέρει ο ίδιος στο protothema.gr, σώθηκε από τον ξυλοδαρμό επειδή παρενέβη ένας συνάδελφός του, ο οποίος έπεσε πάνω του για να τον σώσει από τα βίαια χτυπήματα. Οι Γαλλομαροκινοί διασκέδαζαν σε χώρο κοντά σε γνωστή παραλία της Μυκόνου. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν για τον θόρυβο που δημιουργούσαν οι Γαλλομαροκινοί.

Ο μάνατζερ του ξενοδοχείου ειδοποίησε τον Νίκο Αραβαντινό, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τους Γαλλομαροκινούς, οι οποίοι συνέχιζαν να κάνουν φασαρία. «Με διαλύσανε, τέτοιο ξύλο δεν έχω φάει ποτέ», ανέφερε ο Νίκος Αραβαντινός. «Με χτύπησαν πίσω στο κεφάλι και είμαι τυχερός που δεν με χτύπησαν έναν πόντο παραπάνω» προσθέτει.

Ο σωματοφύλακας, Νίκος Αραβαντινός, δέχθηκε άγρια επίθεση στη Μύκονο και σώθηκε από θαύμα. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA