Μενού
  • Α-
  • Α+

 Ο Γεωργιανός δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου κατηγορείται ότι σκότωσε συγκρατούμενό του μέσα στις φυλακές Αγιάς στα Χανιά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα που φέρεται να σκότωσε ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου είναι ομοεθνής του και εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στο στήθος από αυτοσχέδιο μαχαίρι.  

Μιλώντας στο Reader.gr ο δικηγόρος του Γεωργιανού δολοφόνου του Νίκου Σεργιανόπουλου, Δημήτρης Γκαβέλας, επισημαίνει ότι ο πελάτης του μετά την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση στις φυλακές Αγιάς του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει για την υπόθεση. Τώρα, ο Δημήτρης Γκαβέλας θα μεταβεί στην Κρήτη για να συναντήσει από κοντά τον Γεωργιανό πελάτη του. «Μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον πελάτη μου και μου ζήτησε να τον υπερασπιστώ», ανέφερε ο κ. Γκαβέλας και πρόσθεσε: «Ούτε έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τον συγκρατούμενό του ούτε το αρνείται. Θα πρέπει να μεταβώ στην Κρήτη και να μου πει κοντά αν όντως έχει εμπλοκή στο έγκλημα. Μου φαίνεται περίεργο γιατί ήξερα ότι ήταν υπόδειγμα κρατουμένου. Τηρούσε όλους τους κανόνες στις άδειες που έπαιρνε ενώ είχε καλές σχέσεις με το σωφρονιστικό προσωπικό και τους συγκρατούμενους του. Και επίσης σε δύο χρόνια θα είχε δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για αποφυλάκιση».

Ο Δημήτρης Γκαβέλας σημειώνει ότι τη Δευτέρα ο Γεωργιανός θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή για να απολογηθεί αλλά θα ζητηθεί προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του πελάτη του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA