Ο Γεωργιανός δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου κατηγορείται ότι σκότωσε συγκρατούμενό του μέσα στις φυλακές Αγιάς στα Χανιά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα που φέρεται να σκότωσε ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου είναι ομοεθνής του και εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στο στήθος από αυτοσχέδιο μαχαίρι.
Μιλώντας στο Reader.gr ο δικηγόρος του Γεωργιανού δολοφόνου του Νίκου Σεργιανόπουλου, Δημήτρης Γκαβέλας, επισημαίνει ότι ο πελάτης του μετά την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση στις φυλακές Αγιάς του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει για την υπόθεση. Τώρα, ο Δημήτρης Γκαβέλας θα μεταβεί στην Κρήτη για να συναντήσει από κοντά τον Γεωργιανό πελάτη του. «Μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον πελάτη μου και μου ζήτησε να τον υπερασπιστώ», ανέφερε ο κ. Γκαβέλας και πρόσθεσε: «Ούτε έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τον συγκρατούμενό του ούτε το αρνείται. Θα πρέπει να μεταβώ στην Κρήτη και να μου πει κοντά αν όντως έχει εμπλοκή στο έγκλημα. Μου φαίνεται περίεργο γιατί ήξερα ότι ήταν υπόδειγμα κρατουμένου. Τηρούσε όλους τους κανόνες στις άδειες που έπαιρνε ενώ είχε καλές σχέσεις με το σωφρονιστικό προσωπικό και τους συγκρατούμενους του. Και επίσης σε δύο χρόνια θα είχε δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για αποφυλάκιση».
Ο Δημήτρης Γκαβέλας σημειώνει ότι τη Δευτέρα ο Γεωργιανός θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή για να απολογηθεί αλλά θα ζητηθεί προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του πελάτη του.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.