Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον 32χρονο πιλότο. Μετά την αγορά του οικοπέδου από την οικογένεια της Καρολάιν 6 μόλις μέρες πριν από τη δολοφονία του παιδιού τους στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε στο κινητό της 20χρονης έρχεται να βάλει τέλος στο ταξίδι της μαζί με ένα ακόμη άτομο στη Σούδα

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες στον Τύπο ότι η 20χρονη είχε ταξιδέψει μαζί με ένα ακόμη άτομο στη Σούδα και φέρεται να είχε επισκεφθεί ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση. Σε δηλώσεις του, μάλιστα, ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, είχε αναφερθεί και σε ένα ταξίδι. Ομως, δεν είχε αποκαλύψει αν το ταξίδι αυτό είχε γίνει από την Καρολάιν ή από τον 32χρονο πιλότο και δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Έχω στα χέρια μου κάποια γραπτά μηνύματα, έναν ολόκληρο διάλογο με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, που αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενός εκ των δύο. Αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 και 12 Απριλίου», είχε αναφέρει ο κ. Κατερινόπουλος.

Πάντως, αυτό το ταξίδι στη Σούδα το είχε διαψεύσει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Μάλιστα, η ίδια σε δηλώσεις της είχε πει ότι η 20χρονη Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά δεν επισκέφθηκε ποτέ το σπίτι της. Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha, το ταξίδι της Καρολάιν στη Σούδα όχι μόνο δεν προκύπτει αλλά διαψεύδεται από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς αυτές τις ημερομηνίες το στίγμα των δύο κινητών του ζευγαριού έχει εντοπιστεί στην Αττική. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA