ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/07/2021 17:02

Καιρός: Ο καύσωνας «έλιωσε» τους Εύζωνες - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Φωτογραφίες με τον αξιωματικό να σκουπίζει τον ιδρώτα του Εύζωνα στον καύσωνα κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου ενώ σε κάποιες άλλες πίνουν νερό

Καιρός: Ο καύσωνας «έλιωσε» τους Εύζωνες - Συγκλονιστικές φωτογραφίες
Εύζωνες στον καύσωνα (πηγή: ΑΠΕ)
Ανάγνωση:

Ο καιρός έχει «τρελαθεί» και στο κέντρο της Αθήνας η θερμοκρασία έχει χτυπήσει «κόκκινο». Ο Εύζωνας που βρίσκεται στον Αγνωστο Στρατιώτη στέκεται όρθιος στον καύσωνα. Ο αξιωματικός τον φροντίζει, σκουπίζοντάς του τον ιδρώτα από τη ζέστη. Ο Εύζωνας κλείνει τα μάτια του και δέχεται τη φροντίδα του.

Τα φυλάκια της Προεδρικής Φρουράς μπροστά στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη βράζουν από τον καιρό και τον καύσωνα. Το θερμόμετρο είναι στο «κόκκινο». Η ζέστη είναι ανυπόφορη και οι Εύζωνες που βρίσκονται εκεί παραμένουν στο πόστο τους ακόμη και σε συνθήκες αφόρητες, όπως αυτές με τον καιρό σήμερα.

Κάποιοι πίνουν λίγο νερό για να δροσιστούν από τον καύσωνα. Κάποιοι κλείνουν τα μάτια για να τους σκουπίσουν τον ιδρώτα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Εύζωνες - ακόμη και με αυτό τον καιρό - είναι εκεί όρθιοι και οι εικόνες τους κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Εύζωνες στον καύσωνα (πηγή: ΑΠΕ) Εύζωνες στον καύσωνα (πηγή: ΑΠΕ)Καλησπέρα. Embed για Instagram Post με τσολιάδες στον καύσωνα:
Εύζωνες στον καύσωνα (πηγή: ΑΠΕ) Εύζωνες στον καύσωνα (πηγή: ΑΠΕ)

Εύζωνες στον καύσωνα (πηγή: ΑΠΕ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ