Μενού
  • Α-
  • Α+

Με το σχόλιο «πάγια θέση μου είναι να αρνούμαι ό,τι γράφεται για μένα» σχολίασε μέσω του δικηγόρου του ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τα δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, που αναφέρουν ότι διακινούσε ναρκωτικά με το ελικόπτερο, η Καρολάιν το ανακάλυψε και τότε τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η δήλωση του δικηγόρου έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σκότωσε τη νεαρή σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, όταν εκείνη ανακάλυψε ότι ο 33χρονος πιλότος διακινούσε ναρκωτικά.

««Η ελληνική Αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρουν Mirror, Sun και Daily Mail.

Όπως αναφέρουν, οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού και εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να δικαιολογήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής. Σ' αυτό το σημείο η Mirror υπενθυμίζει πως λίγο πριν τη δολοφονία είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ, και η βρετανική εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί ότι τα χρήματα προέκυψαν από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA