Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις φυλακές Δομοκού πέρασε την πρώτη του νύχτα ο χρυσαυγίτης, Χρήστος Παππάς μετά τη σύλληψή του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής το απόγευμα της Παρασκευής μεταφέρθηκε στις φυλακές Δομοκού, να και ο ίδιος ήτησε να μεταφερθεί σε άλλο κατάστημα κράτησης. Ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών δεν έκανε ωστόσο δεκτό το αίτημά του.

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Παππάς: Οι χρυσαυγίτες δεν θέλουν να βρίσκονται μαζί ούτε στη φυλακή

Ο Χρήστος Παππάς υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ και θα φιλοξενηθεί σε συγκεκριμένο χώρο για 14 ημέρες, ενώ μετά θα αποφασιστεί σε ποιο κελί θα εκτίσει την ποινή του. Ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να  βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον Γιάννη Λαγό.

Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης έδωσε ήδη μια πρώτη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών και στην συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό.

Ήθελε να παραδοθεί σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Ο συνήγορος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, μίλησε στο Open TV, για τη σύλληψή του και αν θα έφευγε στην Ιταλία, ενώ δήλωσε πως σχεδίαζε το επόμενο 20ημερο να θέσει τον εαυτό του σε εκτέλεση της απόφασης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA