Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 11 Ιουλίου

Tην Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 (πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων) τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00 έως 18:00.

(Πηγή: eurokinissi)
(Πηγή: eurokinissi)

Ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουλίου, οι θερινές εκπτώσεις, μία εβδομάδα νωρίτερα από την καθιερωμένη πρεμιέρα των εκπτώσεων του καλοκαιριού προκειμένου να τονωθεί η εμπορική κίνηση.

Διαβάστε επίσης: ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για 5.000 θέσεις εργασίας σε ανέργους - Οι δικαιούχοι

Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 (πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων) τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00 έως 18:00.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, η επίδειξη του παρεχόμενου ποσοστού έκπτωσης επιβάλλεται, οπότε θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»).

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#εκπτώσεις #ωράριο #Καταστήματα