Μενού
  • Α-
  • Α+

«Επεσα από τις 12ποντες γόβες και χτύπησα το χέρι μου. Με μάτιασαν», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Happy Day και πρόσθεσε: «Τι να κάνω, έκανα μια επίσκεψη και πήγαινα στο γραφείο, φορούσα το 12ποντο και λογικό ήταν να κουβαριαστώ», είπε με δόσεις χιούμορ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. 

Η Ματίνα Παγώνη, σε μια διαφορετική συνέντευξη από αυτές που μιλά για την πανδημία του κορονοϊού, θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια αλλά και τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την Ιατρική. «Αποφάσισα από πάρα πολύ μικρή να γίνω γιατρός. Συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στην οικογένειά μου. Είχε ένα ατύχημα ο πατέρας μου. Ήταν ένα σοβαρό τροχαίο, διασωληνώθηκε στο ΚΑΤ και έμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τρεις μήνες», σημείωσε. Και συνέχισε: «Ήμουν μικρή, 7 ετών, ήθελα να τον δω, έκλαιγα, τσίριζα και ο διευθυντής της μονάδας, επειδή με είδε έτσι μου είπε πως δεν μπαίνουν στην εντατική τα παιδάκια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA