Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποικίλα σχόλια, προκάλεσε η ανακοίνωση ενός καταστήματος εστίασης στο Περιστέρι, στην οποία τονίζεται ότι απαγορεύεται η είσοδος σε εσωτερικούς χώρους σε εμβολιασμένους πολίτες, μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις για όσα θα ισχύσουν, ειδικά μετά τις 15 Ιουλίου.

Μάλιστα, ο Θεοδωρής Παλαιολόγος, ιδιοκτήτης του καταστήματος «Το Μακαρονάδικο της Σαντορίνης» που βρίσκεται στο Περιστέρι, εξηγεί πως έκανε αυτή την κίνηση, θέλοντας από τη μία να εκφράσει την αντίθεσή του για τον διαχωρισμό επιχειρήσεων σε αμιγείς και μικτούς στην εστίαση, και από την άλλη να «τρολάρει» τα μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έγραψε στο Facebook για την ενέργειά του: «Το πρώτο μαγαζι εστίασης πανελλαδικά, που επιτρέπεται μόνο σε ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ πολίτες, η χρήση του εσωτερικού χώρου. Επειδή πρέπει να υπάρχει ισότητα και ισομερία στην κοινωνία μας…».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fthodoris.palaiologos%2Fposts%2F10218903216347741&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA