Εκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα στο Περιστέρι. Από την έκρηξη που έγινε σε κατάστημα επί της οδού Κιλκίς 1 στο Περιστέρι έχει ξεσπάσει φωτιά και γι' αυτό στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε μετά την έκρηξη επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη οφείλεται πιθανότατα σε ατύχημα. Η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.