Μενού
  • Α-
  • Α+

Τόσο για τις Εσωτερικές Υποθέσεις όσο και για την Ασφάλεια δεν έχει «κλείσει» η υπόθεση με τις καταγγελίες της 19χρονης από την Ηλιούπολη για 39χρονο αστυνομικό (σ.σ.: σε καθεστώς αργίας με το ερώτημα της απόλυσης) και τον πατέρα της, ότι φέρονται να ασελγούσαν σε βάρος της, να την χτυπούσαν και να την εξέδιδαν.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη – Δικηγόρος 19χρονης: Ο αστυνομικός έδινε ναρκωτικά στην κοπέλα και την έδερνε αν δεν τα έπαιρνε

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει κι ένα τρίτο άτομο που φέρεται να είναι συνεργός του υπαρχιφύλακα των Πεζών Περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ.  Ανθρωποι της γειτονίας, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στην Ηλιούπολη, κάνουν λόγο για ένα άτομο που συχνά - πυκνά εμφανίζονταν στο σπίτι του 39χρονου αστυνομικού με ένα γκρι μικρό σε όγκο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Αυτό που εξετάζουν οι «αδιάφθοροι» είναι εάν εξέδιδαν την 19χρονη κοπέλα και μέσω «ροζ» αγγελιών στο διαδίκτυο, γι’ αυτό και στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ.

Όσον αφορά το σπίτι - «κολαστήριο», σύμφωνα πάντα με ανθρώπους της γειτονίας, η μετακόμιση του 39χρονου αστυνομικού έγινε λίγο πριν το Πάσχα. Μέχρι τότε ήταν χώρος που λειτουργούσε ως κομμωτήριο, ο ιδιοκτήτης όμως αποφάσισε να τον μετατρέψει σε διαμέρισμα και να τον νοικιάσει. Αίσθηση, επίσης, προκαλούν οι αναφορές (σ.σ. άγνωστο εάν έχουν περιέλθει σε γνώση των Αρχών) ότι οι γείτονες έβλεπαν να μπαίνουν στο σπίτι άνδρες, αλλά και εντυπωσιακές σε εμφάνιση γυναίκες κυρίως τις νυχτερινές ώρες!

Σε κάθε περίπτωση, έμπειρος αξιωματικός της Ασφάλειας σχολίαζε στο Reader, ότι πρόκειται για υπόθεση με «ουρά», ενώ συνεχίζει η έρευνα για τα «έργα και τις ημέρες» του πατέρα της 19χρονης. Όσον αφορά τους δύο κατηγορούμενους, αναμένεται να δώσουν απαντήσεις ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Τρίτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA