Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ηλιούπολη: Συγκλονίζει η κατάθεση της 19χρονης: «Ετσι με εξέδιδε ο αστυνομικός»

Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης από την Ηλιούπολη στην ΕΛ.ΑΣ. – «Ο αστυνομικός με εξέδιδε και με χτυπούσε, ενώ απειλούσε πως θα με σκοτώσει»

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Σοκάρουν όσα καταμαρτυρεί στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η 19χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη, την οποία -όπως καταγγέλλει- εξέδιδε ο επίορκος αστυνομικός και βίαζε ο πατέρας της από τα 11 της. Η 19χρονη στην κατάθεσή της στην Αστυνομία περιγράφει λεπτομερώς με ποιον τρόπο φέρεται να την εξέδιδε ο αστυνομικός μέσω μίας ιστοσελίδας, στην οποία κλείνονται ερωτικά ραντεβού, ενώ αναφέρει πως την χτυπούσε και την απειλούσε πως θα την σκότωνε αν δεν έκανε όπως της ζητούσε.

«Πριν ενάμιση μήνα περίπου γνώρισα τον αστυνομικό Δ. μέσω ενός κοινού γνωστού μας ο οποίος δουλεύει ως ντελιβεράς σε μία καφετέρια. Με τον Δ είχαμε ερωτική σχέση και τις πρώτες μέρες τα πηγαίναμε πολύ καλά και συγκατοικήσαμε μετά από μία βδομάδα περίπου αφού γνωριστήκαμε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη. Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ. έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες το κατονομάζει και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ. χωρίς να γνωρίζω ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site (το κατονομάζει). Όταν μου έγινε η πρόταση από το Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους» ανέφερε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

«Μου έπαιρναν όλα τα λεφτά»

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε με λεπτομέρειες πως φέρεται να έκλεινε ο αστυνομικός τα ερωτικά ραντεβού, όπου εκείνη αναγκαζόταν να έρθει σε συνουσία με 3-4 άτομα την ημέρα. «Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 €, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Έτσι, ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία (τα αναφέρει) βάζοντας φωτογραφίες και βίντεο μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουνε ραντεβού μαζί μου.

Στο site αυτό, αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες οι οποίες υπάρχουν στο site. Ακόμα ο Δ. μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο ίνσταγκραμ και στο facebook καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό εκτός της μητέρας μου, πράγμα το οποίο έκανα.

Η διαδικασία που ακολουθούσαμε αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού τα οποία γινόταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ.

Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν τα οποία ήταν 160 € την ώρα και τα έδινα στον Δ. μόλις γύρισα πίσω. Ο Δ. μόνο τις πρώτες δύο φορές μου έδωσε 50 € και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες».

«Με χτυπούσε συνεχώς και με βίαζε»

Το κορίτσι περιέγραψε αναλυτικά στην κατάθεσή της και τους ξυλοδαρμούς που υπέστη, όταν προσπαθούσε να αρνηθεί να πάει σε πελάτες που της έκλειναν. «Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δ. αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματος μου με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχισε να με απειλεί. Στο σπίτι του ερχόταν σε διάφορες ώρες και υπόλοιπες κοπέλες, τα προφίλ των οποίων είναι στο ίδιο site. Ο Δ. με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουνα σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού.

Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του. Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα».

Ειδική αναφορά κάνει στην κατάθεση της και σε ένα άτομο που φέρεται ότι προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες τον κατηγορούμενο επίορκο αστυνομικό. «Στο σπίτι ερχόταν κάποιες φορές και ένα άτομο που τον λένε Μ. ο οποίος είναι φίλος του Δ. και έχει καφετέρια στην Αργυρούπολη. Αυτός ο Μ. κάνει διακίνηση ναρκωτικών και έφερε ναρκωτικά στον Δ. και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο Δ. τον πλήρωνε 50 €. Οι δυο τους έκαναν χρήση των ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι ενώ κάποιες φορές κοκαΐνη έκαναν και κάποιες από τις κοπέλες. Εγώ δεν έκανα ποτέ χρήση ναρκωτικών και θέλω να πω ότι ο Δ. μία φορά με χτύπησε επειδή μου πρότεινε να κάνω κοκαΐνη και εγώ το αρνήθηκα».

Οπως καταγγέλλει η 19χρονη από τη Ηλιούπολη, ο αστυνομικός δεν της επέτρεπε να βγει από το σπίτι και την κλείδωνε μέσα, ενώ την άφηνε να βγει μόνο όταν εκείνος είχε τη δυνατότητα να την ελέγχει ανά πάσα στιγμή. «Μου είχε βάλει μια εφαρμογή στο κινητό μέσω της οποίας με άκουγε και έβλεπε κάθε στιγμή που ήμουν. Ακόμα ο Δ. δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι του παρά μόνο για να πάω στο περίπτερο και για να πάρω καφέ σε μια καφετέρια δίπλα και μόνο όταν ήταν κι αυτός εκεί. Όταν έφευγε από το σπίτι κλείδωνε την πόρτα και με άφηνε μέσα. Η μάνα μου είχε έρθει δύο φορές στο σπίτι και την μία από αυτές μαζί με τον αδερφό μου. Αυτοί δεν γνώριζαν για όλη αυτήν την κατάσταση διότι εγώ δεν τους είχα πει τίποτα και όταν ερχόταν σπίτι ο Δ. το έπαιζε καλός και έκανε αστεία», κατέθεσε η 19χρονη, περιγράφοντας στη συνέχεια το τρόπο που κατάφερε να ξεφύγει από την «φυλακή» της.

Ο τρόπος που απέδρασε

«Σήμερα, ξύπνησα και πήγα να πάρω καφέ στην καφετέρια, όπου η κοπέλα που δουλεύει με ξέρει γιατί τον τελευταίο καιρό έπαιρνα καφέ συνέχεια από εκεί, με είδε που ήμουν χτυπημένη και μου είπε αν θέλω βοήθεια να πάω σε αυτήν. Εγώ πήρα τον καφέ γύρισα σπίτι και όταν με είδε ο Δ ξαφνικά και χωρίς λόγο άρχισε να φωνάζει, να με χτυπάει στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο, ενώ με απείλησε και με ένα όπλο λέγοντας μου θα σε σκοτώσω και δεν θα ζήσεις. Τότε χτύπησε το κινητό του Δ και καθώς αυτός μίλαγε σε αυτό, εγώ κατάφερα να τρέξω προς την πόρτα και να βγω έξω. Έπειτα πήγα κατευθείαν στην κοπέλα η οποία μόλις της είπα τι έγινε ενημέρωσε την αστυνομία. Εγώ με την κοπέλα πήγαμε με το αυτοκίνητο της στην αστυνομία», περιέγραψε η 19χρονη.

«Ο πατέρας μου με βίαζε από τότε που ήμουν 11»

Παράλληλα, η νεαρή κοπέλα εξιστόρησε στην κατάθεσή της την τραγική της παιδική της ηλικία, κατά την οποία βιαζόταν επανειλλημένα από τον πατέρα της, υποστηρίζοντας ότι την βίασε πρώτη φορά όταν ήταν 11 ετών. «Ο πατέρας μου με βίαζε από τότε που ήμουν 11 χρόνων μέχρι τα 17 μου χρόνια απειλώντας με ότι θα με διώξει από το σπίτι και δεν θα έχω να φάω» είπε το κορίτσι και συμπλήρωσε ότι την βίασε τελευταία φορά όταν ήταν 17 ετών πριν τα γενέθλια της.

Για περισσότερες από 30 επιθέσεις και βιασμούς κάνει λόγο η 19χρονη, που περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της την βίαζε όταν έλειπε η υπόλοιπη οικογένεια από το σπίτι, αλλά ο εφιάλτης της σταμάτησε λόγο καραντίνας, καθώς υποχρεωτικά ήταν όλη η οικογένεια εντός της οικίας και εκείνος δεν μπορούσε να δράσει. Σημειώνεται, ότι εκτός από τον αστυνομικό, η νεαρή καταγγέλλει κι ένα ακόμη πρόσωπο, τον D., ο οποίος επίσης την εξέδιδε σε φίλους του την περίοδο που ήταν ζευγάρι.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ηλιούπολη #Αστυνομικός #Σεξουαλική κακοποίηση #Βιασμός #αστυνομία

Best of Internet