Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει Γάλλο κλέφτη να αρπάζει πανάκριβο ρολόι από τουρίστρια στη Μύκονο. Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει το OPEN TV προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και είναι τραβηγμένο πριν από τρεις μέρες. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα με τα μαύρα ρούχα και ξαφνικά την πλησιάζει ένας Γάλλος που παριστάνει τον μεθυσμένο. Την κρατά από το χέρι, την αγκαλιάζει και κάνει ότι χορεύει μαζί της. Ομως, η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος, που έχει φτάσει στη Μύκονο για να κλέψει, ψάχνει τον τρόπο για να της αρπάξει το πανάκριβο ρολόι. Και μόλις το καταφέρνει, όπως βλέπετε και στο βίντεο, φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Οι αστυνομικοί της Μυκόνου, πάντως, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον Γάλλο που παριστάνει τον τουρίστα και αρπάζει πανάκριβα ρολόγια. Μάλιστα, έχουν ταυτοποιήσει και έναν συνεργό του, επίσης, Γάλλο. Ετσι, το πανάκριβο ρολόι επεστράφη στην τουρίστρια που βρέθηκε στη Μύκονο για να κάνει διακοπές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA