Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Βίντεο ντοκουμέντο από Μύκονο: Γάλλος δήθεν μεθυσμένος αρπάζει πανάκριβο ρολόι τουρίστριας

Καρέ καρέ το κόλπο του Γάλλου για να αρπάξει το πανάκριβο ρολόι αρκετών χιλιάδων ευρώ από τουρίστρια στη Μύκονο - Πώς τον συνέλαβαν

Καρέ καρέ η κλοπή πανάκριβου ρολογιού στη Μύκονο (πηγή: OPEN TV)
Καρέ καρέ η κλοπή πανάκριβου ρολογιού στη Μύκονο (πηγή: OPEN TV)

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει Γάλλο κλέφτη να αρπάζει πανάκριβο ρολόι από τουρίστρια στη Μύκονο. Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει το OPEN TV προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και είναι τραβηγμένο πριν από τρεις μέρες. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα με τα μαύρα ρούχα και ξαφνικά την πλησιάζει ένας Γάλλος που παριστάνει τον μεθυσμένο. Την κρατά από το χέρι, την αγκαλιάζει και κάνει ότι χορεύει μαζί της. Ομως, η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος, που έχει φτάσει στη Μύκονο για να κλέψει, ψάχνει τον τρόπο για να της αρπάξει το πανάκριβο ρολόι. Και μόλις το καταφέρνει, όπως βλέπετε και στο βίντεο, φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί της Μυκόνου, πάντως, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον Γάλλο που παριστάνει τον τουρίστα και αρπάζει πανάκριβα ρολόγια. Μάλιστα, έχουν ταυτοποιήσει και έναν συνεργό του, επίσης, Γάλλο. Ετσι, το πανάκριβο ρολόι επεστράφη στην τουρίστρια που βρέθηκε στη Μύκονο για να κάνει διακοπές.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Μύκονος #κλοπή #αστυνομικοί