Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταδίωξη ενός 12χρονου που οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του, πυροβολισμοί και ένας τραυματίας αστυνομικός, είναι ο απολογισμός του πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικού που έλαβε χώρα τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στη Δυτική Αττική

Διαβάστε ακόμη: Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας - Πέταξαν αστυνομικό από τη μηχανή του για να διαφύγουν

Σύμφωνα με το MEGA, 12χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του βρέθηκε σε αστυνομικό μπλόκο στην οδό Κορίνθου και στην προσπάθειά του να το αποφύγει, χτύπησε έναν αστυνομικό και τον τραυμάτισε στα πόδια. Οι αστυνομικοί έβγαλαν τα όπλα τους και προσπάθησαν να πυροβολήσουν στα λάστιχα του οχήματος, ωστόσο δεν κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, με τον ανήλικο να φεύγει από το σημείο, παραβιάζοντας STOP και ερυθρούς σηματοδότες.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και έδωσαν τα στοιχεία που οχήματος που καταδίωκαν. Άμεσα οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου. Μετά από αναζητήσεις το ύποπτο όχημα, εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη ζήτησαν από τον οδηγό να εξέλθει από το όχημα. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε το θέαμα που αντίκρισαν όταν άνοιξε η πόρτα και είδαν μπροστά τους ένα ανήλικο αγόρι!

Στη συνέχεια ερεύνησαν το αυτοκίνητο αλλά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον ανήλικο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA