Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης που καταγγέλλει ότι δέχθηκε η 19χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη. Η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, έδωσε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, τα στοιχεία τριών κοριτσιών που καταγγέλλουν ότι εκδίδονταν από τον ίδιο αστυνομικό.

Η κυρία Λεγάκη, μιλώντας στον Realfm 97,8, αναφέρθηκε στις τρεις νέες καταγγελίες, διευκρινίζοντας ότι τα δύο κορίτσια έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να καταθέσουν και να συνεργαστούν με την Δικαιοσύνη, δίνοντας όσα στοιχεία γνωρίζουν για την υπόθεση και τη δράση του αστυνομικού. Όσον αφορά στην τρίτη καταγγέλλουσα, η δικηγόρος της 19χρονης λέει χαρακτηριστικά: «Φοβάται και θέλει πριν μιλήσει, να προστατευτεί και να διατηρήσει την ανωνυμία της».

Η δικηγόρος της 19χρονης εξέφρασε την εκτίμηση, χωρίς - προς το παρόν - να μπορεί να δημοσιοποιήσει περισσότερα στοιχεία, ότι στο κύκλωμα συμμετείχαν περισσότεροι αστυνομικοί πέρα από τον 39χρονο Δ.Μ. Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες, φαίνεται να φτάνουν νέα στοιχεία στις Αρχές. 

Ηλιούπολη: Πώς ο 39χρονος αστυνομικός ειδοποίησε συνεργό του

Σύμφωνα μο MEGA, ο 39χρονος αστυνομικός, μόλις εντοπίστηκε από την Αστυνομία στην Ηλιούπολη και συνελήφθη, ζήτησε να κάνει ένα τηλεφώνημα. Ο 39χρονος φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του. Ομως, ο 39χρονος αστυνομικός αντί να καλέσει τον δικηγόρο του στο τηλέφωνο, φέρεται να επικοινώνησε με τον συνεργό του, από τον οποίο ζήτησε να εξαφανίσει ένα λάπτοπ με όλα τα στοιχεία που περιείχε, όπως διάφορα βίντεο και φωτογραφίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA