Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη μία επίθεση βίας ανάμεσα σε ανηλίκους ήρθε στη δημοσιότητα μόλις ένα 24ωρο μετά την αιματηρή συμπλοκή που έγινε μεταξύ ανηλίκων στον Αλιμο. Αυτή τη φορά 17χρονος δέχθηκε επίθεση από 8 συνομήλικούς του στην Κηφισιά, οι οποίοι αφού τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν με μανία, τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο

Διαβάστε ακόμη: Τρόμος στον Άλιμο: Μαχαίρωσαν 3 φορές 14χρονο για να του πάρουν το κινητό

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ένας από τους επιτιθέμενους μαχαίρωσε στο μηρό 17χρονο. Όταν το παιδί έπεσε στο έδαφος από το χτύπημα με το μαχαίρι, οι υπόλοιποι 7 δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου νοσηλεύεται για έκτη ημέρα, καθώς έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι και κατάγματα στη γνάθο. Η Ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε δύο δράστες και ταυτοποίησε άλλους τέσσερις για τη νέα αιματηρή συμπλοκή και όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, οι δύο από τους κατηγορούμενους είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρή ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ανήλικου μαθητή.

Βαρύτατες κατηγορίες στους ανηλίκους για την επίθεση με μαχαίρι σε αγόρι στον Άλιμο

Την ίδια στιγμή ασκήθηκε ποινική δίωξη στην οποία περιλαμβάνονται βαρύτατες κατηγορίες, σε βάρος των ανήλικων συλληφθέντων για την επίθεση με μαχαίρι σε άλλον ανήλικο, χθες στον Άλιμο έξω από ταχυφαγείο.

Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος της ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχησίας.

Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σε ανακριτή Ανηλίκων. Σύμφωνα με την δικογραφία, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν σε ανήλικο που καθόταν έξω από ταχυφαγείο σε κεντρικό δρόμο του Αλίμου και τον μαχαίρωσαν περισσότερες από μία φορές. Το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κίνητρο των δραστών φέρεται να ήταν η κλοπή του κινητού του θύματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA