Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο «Παίδων» νοσηλεύεται από νωρίς το απόγευμα, ένας 14χρονος ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων στην οδό Τεγέας, στον Άλιμο, λίγα μέτρα μακριά από φαστφουντάδικο της περιοχής. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, με την ομάδα των ανηλίκων να περικυκλώνει τον 14χρονο, να του επιτίθεται και να του καταφέρνει 3 μαχαιριές στα πλευρά, με σκοπό να του αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Συγκλονίζει η κατάθεση της 19χρονης: «Ετσι με εξέδιδε ο αστυνομικός»

Περίοικοι κάλεσαν το «100» και στο σημείο έφτασαν μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης, προχωρώντας σε συνολικά 9 προσαγωγές (6 αγόρια και 3 κορίτσια), ενώ κατασχέθηκε τουλάχιστον ένα μαχαίρι και εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Ο 14χρονος μαθητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ είναι σοκαρισμένος. Όσον αφορά τους προσαχθέντες, κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και για όσους σχηματιστεί δικογραφία θα οδηγηθούν το πρωί στην Εισαγγελία Ανηλίκων με την αυτόφωρο διαδικασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA