Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στην Κηφισιά – με αποτέλεσμα να οδηγηθεί για μέρες στο νοσοκομείο «Παίδων» ένας 15χρονος, με σπασμένη μύτη, σαγόνι και δύο μαχαιριές στον μηρό - φέρνει στη δημοσιότητα το Reader.

Στο βίντεο φαίνεται η αγριότητα της συμπλοκής, με γροθιές και κλωτσιές ακόμη και όταν ο 15χρονος είναι ήδη πεσμένος στο έδαφος. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη 8 του μήνα, όταν ο 15χρονος μαθητής, μαζί με την παρέα του –έναν 16χρονο κι έναν 12χρονο- επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της γραμμής «550» με κατεύθυνση την Κηφισιά, όπου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξεκίνησε λεκτική αντιπαράθεση με έναν άλλο ανήλικο (σ.σ. 17 ετών).  Και ενώ τα πράγματα έδειχναν ότι να ηρεμούν, ο 17χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με άλλα άτομα που τον περίμεναν σε στάση επί της λεωφόρου Κηφισίας και κοντά στην οδό Κασσαβέτη. Εκεί ξεκίνησε νέος γύρος λεκτικής αντιπαράθεσης που κατέληξε σε συμπλοκή, με τον 15χρονο να δέχεται γροθιές, κλοτσιές, αλλά και 2 μαχαιριές από περίπου 10 άτομα, που τον άφησαν αιμόφυρτο στον δρόμο.

https://www.youtube.com/watch?v=Ju-FoiInI-w

Δύο συλλήψεις 

Χτυπήματα δέχτηκε και ο 12χρονος της παρέας, όχι όμως τόσο σοβαρά. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς κατάφεραν να ταυτοποιήσουν έξι από τους δράστες, να περάσουν χειροπέδες σε δύο ανήλικους 17 ετών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον ακόμη 3 άτομα που δεν είναι γνωστά στις Αρχές.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, κλοπής και παράβασης του νόμου περί όπλων, ενώ οι δύο 17χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA