Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 30χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ούτε ότι έπαθε επιληπτική κρίση», ξεκαθαρίζουν στο Reader πηγές της ΕΛΑΣ για τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος: Στο νοσοκομείο ο 30χρονος - Για απόπειρα αυτοκτονίας μιλούν οι συνήγοροί του

Ήδη μάλιστα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Νάξου όπου είχε μεταφερθεί για εξετάσεις, μετά από αίτημα του χθες γύρω στις 8:00 το βράδυ, όταν ο φρουρός των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος.

Να θυμίσουμε πως ο 30χρονος φέρεται σύμφωνα με τον συνήγορο του, Ιωάννη Βλάχο, να αντιμετωπίσει βαρύτατα ψυχολογικά προβλήματα για αυτό και κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο νοσοκομείο του νησιού. 

Εκεί υποβλήθηκε σε όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις και σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα, οπότε και πήρε εξιτήριο. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή όπου θα ζητήσει νέα προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA