Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον ανακριτή αναμενόταν να βρεθεί και πάλι σήμερα το πρωί  ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο, ωστόσο από το βράδυ της Τετάρτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας της Νάξου.

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος: Οι Αρχές ερευνούν το χτύπημα στο κεφάλι της Γαρυφαλλιάς που δείχνει ξυλοδαρμό

Μέχρι και το πρωί της Πέμπτης εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος με τους γιατρούς να είναι εκείνοι που θα κρίνουν αν θα μπορέσει να απολογηθεί σήμερα. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, όπως τις μετέφερε το MEGΑ, ο 30χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονία το απόγευμα της Τρίτης στο κρατητήριο.

Ο ίδιος συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος και απομονωμένος με τους συνηγόρους του κκ Βλάχο και Κόλλια, να επιβεβαιώνουν στον τηλεοπτικό σταθμό την απόπειρα αυτοκτονίας και να αναφέρουν πως ο εντολέας τους δεν είναι σε κατάσταση να μιλήσει.

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του»

Την ίδια στιγμή η οργή στην οικογένεια της άτυχης Γαρυφαλλιάς ξεχειλίζει. Μιλώντας στο STAR η μητέρα της ξεκαθαρίζει πως δεν δέχεται τη συγγνώμη που ψέλλισε την Τρίτη ο καθ' ομολογίαν δράστης.

«Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη του γιατί υπήρχε μια ευκαιρία, είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου. Να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Δεν τη δέχομαι εγώ τη συγγνώμη του» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 26χρονης.

Το στοιχείο που δείχνει ξυλοδαρμό

Ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της Γαρυφαλλιάς βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς έγινε στη Φολέγανδρο, όπου η 26χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR το συγκεκριμένο χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της Γαρυφαλλιάς είναι σοβαρό και η σύγκριση με τις φωτογραφίες από τον τόπο όπου έγινε ο καυγάς με τον καθ’ομολογία δολοφόνο σύντροφό της θα δώσει απαντήσεις για το αν η άτυχη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε.

Από την πλευρά του ο δράστης ισχυρίζεται ότι δεν χτύπησε την 26χρονη, ωστόσο ερευνώνται τα ιατροδικαστικά ευρήματα με τις εκδορές στο κεφάλι της Γαρυφαλλιάς κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην προκλήθηκαν από τα βράχια.

Όσο για τις τοξικολογικές εξετάσεις του δράστη, σύμφωνα με το STAR, δεν θα δείξουν αν ο 30χρονος είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ την ώρα του εγκλήματος και αυτό διότι εμφανίστηκε 28 ώρες μετά τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA