Μενού
  • Α-
  • Α+

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στο Γεώργιος Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, ο 15χρονος ο οποίος δέχτηκε βάναυση επίθεση από μια παρέα επτά ατόμων, που αφού τον ξυλοκόπησε, του πήρε και το κινητό. Η μητέρα του, Νατάσα Κουκουγιάννη δηλώνει πως το παιδί της «ζει από θαύμα» και δίνει αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε ακόμη: Εύοσμος:  Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου – Η μητέρα του δίνει αμοιβή για πληροφορίες

«Συνέρχεται, πάει καλύτερα. Το σοκ ήταν μεγάλο. Έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, φορούσε σιδεράκια και έχει πληγωθεί και στο στόμα. Μας ανησυχούν τα χτυπήματα που μπορεί να έχουν εσωτερικά στο κεφάλι. Παρακολουθείτε, το προσέχουν το παιδί», είπε η κυρία Κουκουγιάννη στο OPEN. 

«Είμαι εξοργισμένη, αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να σας πω. Δεν ξέρω αν υπήρχε αναλγησία, αν υπήρχε αδιαφορία. Δηλαδή ένας δεν είδε κάτι;», ανέφερε η μητέρα και υποστήριξε πως «το κινητό ήταν η αφορμή, περισσότερο ήταν η μαγκιά και το μένος αυτών των παιδιών. Μέχρι στιγμής μαθαίνω ότι αυτά τα παιδιά είναι μια συμμορία που προσπαθούν να δημιουργήσουν μία “ομερτά”, ένα γκέτο, δεν ξέρω πως να το πω. Θέλουν να επικρατήσουν ως οι μάγκες της περιοχής». 

Σύμφωνα με την κυρία Κουκουγιάννη, πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 17 έως 20 ετών. «Να σας πω και κάτι, τι θα πει ανήλικο; Το δικό μου παιδί ζει από θαύμα και είναι ανήλικο. Το παιδί μου σώθηκε αλλά είμαι εν εξάλλω γιατί αυτό δεν θέλω να περάσει έτσι, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πρέπει ο νόμος να μην είναι τόσο ελαστικός», τόνισε. 

«Υπάρχουν γονείς που φοβούνται και δεν μιλούν ενώ τα παιδιά τους έχουν υποστεί το ίδιο πράγμα. Πρόσφατα έμαθα και για ένα 13χρονο κοριτσάκι. Παρακαλώ όποιον είδε και άκουσε κάτι να μιλήσει. Αυτά τα παιδιά πρέπει να φοβούνται την αστυνομία και όχι εμείς», είπε η κυρία Κουκουγιάννη. 

Αμοιβή για πληροφορίες

Σύμφωνα με τη μητέρα, τουλάχιστον τέσσερα από τα επτά άτομα τον χτυπούσαν στο κεφάλι και στον αυχένα με μανία, ακόμη και όταν ήταν λιπόθυμος, πεσμένος κάτω. Όπως ανέφερε η μητέρα στο grtimes.gr και σε ανάρτηση της στο Facebook, στην οποία δημοσίευσε και τη σχετική φωτογραφία, δίνει αμοιβή σε όποιον είδε ή γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό, προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να λογοδοτήσουν.

«Παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι να το αναφέρει. Ο γιος μου δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να θυμηθεί κάτι. Τον βοήθησαν δύο κοπέλες που ήταν μάλλον Ρομά  και του έριξαν νερό και εκείνες ίσως αναγνώρισαν άτομα από την παρέα. Να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι αλήτες, γιατί το παιδί μου ήταν πεσμένο και συνέχισαν να το χτυπάνε. Το παιδί μου ζει από θαύμα, αλλά εγώ τρέμω ολόκληρη και πως θα το αφήσω ξανά να κυκλοφορήσει μόνο του, όταν κυκλοφορούν τέτοια άτομα έξω;» έγραψε η μητέρα σε ανάρτησή της στο Facebook. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA