Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Δημοσθένης Καρμοίρης: Απολύθηκε από την ΕΡΤ για ρατσιστικό λόγο - «Τον έδιωξε ο Ιάπωνας σκηνοθέτης» λένε στο Twitter

Τα δύο «χτυπήματα» του Δημοσθένη Καρμοίρη για την Αννα Κορακάκη και τους Κορεάτες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες έκαναν την ΕΡΤ να τον απομακρύνουν - Τι λένε στο Twitter

Εκτός ΕΡΤ έχει τεθεί ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης, μετά το τελευταίο του σχόλιο για τους Κορεάτες αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων με τα «σχιστά μάτια». Οι τελευταίες αναφορές που έκανε ο Δημοσθένης Καρμοίρης προκάλεσαν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η ΕΡΤ με μια λιτή ανακοίνωση να παύσει τη συνεργασία της με τον δημοσιογράφο. «Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι;», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια Τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ. Στο Twitter, που είχαν αναρτήσει αμέσως το ρατσιστικό σχόλιο του δημοσιογράφου, λίγες ώρες μετά το «τα θαλάσσωσε» που είπε για την Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη, «πανηγύρισαν» την απομάκρυνσή του από την Δημόσια Τηλεόραση, καθώς, όπως αναφέρουν, «τέτοιες θέσεις δεν χωρούν στην ΕΡΤ».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Δημοσθένης Καρμοίρης #ΕΡΤ #Ολυμπιακοί Αγώνες #Twitter