Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σοκαρισμένος και στρεσαρισμένος». Ετσι περιγράφουν πηγές μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος συμπλήρωσε το πρώτο 24ωρο πίσω από τα κάγκελα του καταστήματος κράτησης μετά την εντολή για προφυλάκισή του ύστερα από τις κατηγορίες για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Φιλιππίδης υποβλήθηκε ήδη στο πρώτο τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό, ενώ ο ίδιος έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Βέβαια, για λίγες ημέρες ακόμη θα παραμείνει στον ειδικό θάλαμο καραντίνας απ’ τον οποίον περνάει κάθε νέος κρατούμενος πριν πάει σε πτέρυγα.

Μαζί του είναι ακόμη δύο άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παρόμοια αδικήματα. Ωστόσο, όταν βρεθεί σε κανονικό θάλαμο, τότε ο αριθμός των «συγκατοίκων» θα μεγαλώσει κατά πολύ και θα φτάσει τα περίπου 18-20 άτομα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως πέρασε και από την συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών, η οποία διήρκησε λίγα λεπτά με τον Πέτρο Φιλιππίδη να μην ζητάει ιδιαίτερο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα κράτησης Τρίπολης έχει και θεατρική ομάδα, στην οποία έχει ενταχθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, κάτι που ίσως κάνει στο μέλλον και ο 57χρονος ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA