Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στη Δάφνη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου όπου διέμενε μια οικογένεια αποτελούμενη από ένα ζευγάρι νεαρής ηλικίας κι ένα μικρό αγοράκι ηλικίας 7-8 ετών. Ο 35χρονος σύζυγος, φέρεται να σκότωσε με ένα κουζινομάχαιρο την 32χρονη σύζυγό του, την οποία φέρεται να ζήλευε παθολογικά, σε σημείο που έφτασε να τη σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια, αφήνοντας ορφανό από μητέρα το παιδί του.

Οι γείτονες, που είναι σοκαρισμένοι από το έγκλημα, δεν είχαν αντιληφθεί κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνου, ούτε άκουγαν φασαρίες στο σπίτι.

Οπως λένε, έμεναν στη γειτονιά, στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, ενώ λίγα μέτρα από το σπίτι, στην ίδια συνοικία διατηρούσαν σουβλατζίδικο. Κανείς δεν είχε αντιληφθεί ότι ο Γιάννης είχε κυριευτεί από ζήλια για τη σύζυγό του, την Αννα, όχι πάντως σε σημείο που θα έφτανε να την σκοτώσει.

Ο δράστης, αφού κατά τις αστυνομικές πηγές δολοφόνησε τη σύζυγό του στο υπνοδωμάτιο, πήγε και παραδόθηκε στο οικείο αστυνομικό τμήμα γύρω στις 11:30 το πρωί, λέγοντας ότι σκότωσε τη γυναίκα του.

Ευτυχώς, το παιδί της οικογένειας, δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος, ενώ ο δράστης κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας της Δάφνης και μέσα στην ημέρα θα μεταχθεί στη ΓΑΔΑ.

Στο σπίτι βρίσκονται ακόμα αστυνομικοί της Σήμανσης, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι του εγκλήματος, ενώ στην πρώτη του κατάθεση, ο δράστης ανέφερε ότι ξύπνησαν το πρωί, άρχισαν να καυγαδίζουν κι έφτασε στο σημείο να τη σκοτώσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA