Μενού
  • Α-
  • Α+

Εικόνες που κόβουν την ανάσα. Εικόνες που τρομάζουν από τη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην Εύβοια. Κάτοικοι στο Πευκί παλεύουν μόνοι με την πύρινη λαίλαπα. Αδιαφορώντας για τον κίνδυνο της ζωής τους, ρίχνονται στη μάχη, πηδούν φράχτες και με κλαδιά προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά που τους έχει κυριολεκτικά περικυκλώσει. Οι σκηνές, που κατέγραψε η κάμερα του OPEN TV, προκαλούν ανατριχίλα. 

Στο σημείο δεν υπάρχει ούτε ένας πυροσβέστης. Οι κάτοικοι πέφτουν στη μάχη και τρομάζουν. Μόνο με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουν παλεύουν - ανέφικτα - να σβήσουν την πύρινη λαίλαπα που εξαπλώνεται με μανία. Τα βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικά και δείχνουν την αγωνία των ανθρώπων αυτών να σώσουν τις περιουσίες τους, ακόμη κι οι ζωές τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο. 

Οι πυροσβέστες εμφανίστηκαν στο σημείο, όπου καίγονταν τα πάντα στο Πευκί, μόνο όταν έκαναν έκκληση τα κανάλια. Και τότε βοήθησαν να περιοριστεί η φωτιά που «έπνιγε» τα πάντα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA