ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/08/2021 22:47

Φωτιά στα Βίλια: Εθελοντές πυροσβέστες περικυκλωμένοι από τις φλόγες - Βίντεο που κόβει την ανάσα

Κόβει την ανάσα βίντεο ντοκουμέντο που βγήκε στη δημοσιότητα από τη μεγάλη φωτιά στα Βίλια, όπου εθελοντές πυροσβέστες ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες, οι οποίες τους περικυκλώνουν αλλά αυτοί δεν χάνουν την ψυχραιμία τους

Φωτιά στα Βίλια: Εθελοντές πυροσβέστες περικυκλωμένοι από τις φλόγες - Βίντεο που κόβει την ανάσα
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Οσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση σε μια φωτιά με παρθένο δάσος, περιουσίες ακόμα και ζωές να τίθενται σε κίνδυνο, παράλληλα «βοηθά» να αναδειχθούν και πολλές αρετές ανθρώπων. Από τους πυροσβέστες που μάχονται τις φλόγες άπειρες ώρες μέχρι τους απλούς πολίτες που παλεύουν μέχρι και με μικρά κλαδιά για να σώσουν τα σπίτια τους αλλά και των συντοπιτών τους, πολλά είναι τα βίντεο που βγαίνουν στη δημοσιότητα και τιμούν τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση των «πολεμιστών» στις πυρκαγιές.

Ενα τέτοιο βίντεο ντοκουμέντο κυκλοφόρησε και σήμερα, όπου αποτυπώνονται εθελοντές πυροσβέστες που ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες στα Βίλια, οι οποίες κυριολεκτικά τους περικυκλώνουν! Στο βίντεο που τραβήχτηκε μέσα από το όχημα της ΟΕΔΔ (Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών), οι πυροσβέστες προσπαθούν να διαφύγουν από τις φλόγες που τους έχουν κυκλώσει, στο μέτωπο των Βιλίων.

Η κίνηση του οχήματος είναι υποδειγματική, καθώς υπάρχει σχετική ηρεμία εντός καμπίνας και δείχνει τον επαγγελματισμό των στελεχών της ομάδος σε συνθήκες υψηλού ρίσκου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΦΩΤΙΑ ΒΙΛΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ