Μενού
  • Α-
  • Α+

Επταήμερο λουκέτο και πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, μετά από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας και της Ασφάλειας Αττικής που διαπίστωσαν παραβάσεις των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Σύμφωνα με το Mega, στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα της Κυριακής, 22 Αυγούστου, μετά από καταγγελία, έγινε έλεγχος στο νυχτερινό κέντρο και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκε ότι, κατά τον δειγματοληπτικό έλεγχο τριάντα ατόμων, οι πέντε από αυτούς δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.

Παράλληλα βρέθηκαν και 10 θαμώνες όρθιοι, ενώ δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Το σφράγισμα θα ξεκινήσει να ισχύει από την επόμενη μέρα της παράβασης, γεγονός που σημαίνει ότι η προγραμματισμένη εμφάνιση του Νίκου Βέρτη για σήμερα, Κυριακή, 22 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA