Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας τυχαίος έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. στη Γλυφάδα σε θηριώδες, σκουρόχρωμο και με φιμέ τζάμια τζιπ που οδηγούσε μία 31χρονη καλλονή (σ.σ.: έχει περάσει από το τηλεοπτικό ριάλιτι  GNTM) έβγαλε «λαβράκι». Αυτό, καθώς εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού φιξάκια που περιείχαν συνολικά 35 γραμμάρια κοκαΐνης.

Αμεσα το μοντέλο οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας και ξεκίνησε προανάκριση και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος της. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών λόγω της ποσότητας κοκαΐνης που εντοπίστηκε, αλλά και του γεγονότος ότι αυτή ήταν χωρισμένη σε φιξάκια

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η 31χρονη υποστήριξε τόσο στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τη σταμάτησαν για έλεγχο, όσο και σε αυτούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, ότι δεν ήταν δικά της τα ναρκωτικά και δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν στο όχημά της. Σε κάθε περίπτωση, αύριο Τρίτη, θα περάσει την πόρτα του ανακριτή για εξηγήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA