Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φίνος Φιλμ: «Και με την ευχή να πάτε» - Το ξεκαρδιστικό βίντεο για τον εμβολιασμό

Η Φίνος Φιλμ «επιστρατεύει» τα μεγαλύτερα ονόματα της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά, δημιουργώντας ένα απολαυστικό βίντεο για τον εμβολιασμό. Στην οθόνη σκηνές από τις ταινίες «Γοργόνες και Μάγκες», «Τα Κίτρινα Γάντια», «Η Ωραία του Κουρέα», «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο»

(Πηγή: Facebook/Finos Film Official)
(Πηγή: Facebook/Finos Film Official)

Η Φίνος Φιλμ «επιστρατεύει» τα μεγαλύτερα ονόματα της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, δημιουργώντας ένα απολαυστικό βίντεο για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Ανάρτηση για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού κάνει η Φίνος Φιλμ στο Facebook, παρουσιάζοντας ένα βίντεο με πολύ χιούμορ και άρωμα παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Στην οθόνη σκηνές από τις ταινίες «Γοργόνες και Μάγκες», «Τα Κίτρινα Γάντια», «Η Ωραία του Κουρέα», «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο», «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Ο Γόης», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Ο Ατσίδας», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε» και «Μια Τρελή Τρελή Οικογένεια» στέλνουν με ιδιαίτερο τρόπο μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού και καλούν όλους όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να το κάνουν.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φίνος Φιλμ #Κορονοϊός #Εμβόλιο #εμβολιασμός