Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει για την ΕΛ.ΑΣ. στην Εύβοια, καθώς το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικοι εντόπισαν νεκρό το αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. μέσα στο όχημα του, σε κοντινή απόσταση από την Υπηρεσία του. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για αυτοχειρία, ενώ στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό.

Στο σημείο, αλλά και στις γύρω περιοχές, έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχει επίσημη αντίδραση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διοικητής του Α.Τ. Ερέτριας φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ την προανάκριση θα αναλάβει κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών από την Ασφάλεια Αττικής. Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι είχε να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι.

Το προφίλ του αστυνομικού

Πρόκειται για 29χρονο αξιωματικό (σ.σ. Υπαστυνόμος Α' στον βαθμό), ο οποίος ήταν παντρεμένος και πρόσφατα είχε αποκτήσει και παιδί. Εντός του οχήματος έχει βρεθεί και το υπηρεσιακό του πιστόλι, το οποίο θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA