Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει να υποστηρίξει την κατηγορία σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο και του γνωστού επιχειρηματία της Γλυφάδας για λογαριασμό της οικογένειας της ανήλικης 17χρονης, η οποία έχει καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ για ομαδικό βιασμό.

Ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, σημειώνει ότι έχει εντολή «να στραφώ τόσο με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων όσο και με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών εναντίον οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, το οποίο, είτε χρησιμοποιώντας facebook είτε χρησιμοποιώντας instagram, blog και site τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του θύματος και προβεί σε δυσφημιστικά σχόλια για την προσωπικότητά του».

Καταληκτικά ο Αλέξης Κούγιας επισημαίνει ότι «ούτε εγώ προσωπικά, ούτε το θύμα, ούτε η μητέρα του, εκτός από την παρούσα δημόσια τοποθέτησή μας θα εμφανιστούμε στο οιοδήποτε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης και παρακαλούμε αυτήν την απόφασή μας να τη σεβαστούν όλοι».

Ρούμπεν Σεμέδο: «Είμαι αθώος, θα το δείτε»

Στο μεταξύ, νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ζήτησε κι έλαβε ο Ρούμπεν Σεμέδο για να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα γίνονταν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Θέλω να είστε όλοι σας εδώ όταν θα αθωωθώ» είπε ξεσπώντας ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, εξερχόμενος του κτιρίου 9 της Ευελπίδων. Την ίδια στιγμή ο 40χρονος νιγηριανής καταγωγής συγκατηγορούμενος του για ομαδικό βιασμό έλαβε προθεσμία για το πρωί της Παρασκευής.

Ο 27χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, θα συνεχίσει να κρατείται στη ΓΑΔΑ και την Πέμπτη στις 13:00 θα επανεμφανιστεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας για να απολογηθεί. Ο συγκατηγορούμενός του, 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ, πήρε επίσης προθεσμία, αλλά για την Παρασκευή στις 11:00.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA