Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα λίγο μετά τις 02:15, με θύμα τον δημοφιλή ράπερ μουσικό Mad Clip, διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο του 34χρονου καλλιτέχνη είχε αναπτύξει ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 150 χιλιόμετρα την ώρα. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του οχήματος, αυτό άρχισε να πλαγιολισθαίνει και «καρφώθηκε» σε ένα δέντρο και μία κολόνα επί της λεωφόρου Αθήνας στο ύψος της Παναγίας της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν ίχνη φρεναρίσματος σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, κάτι που δείχνει την προσπάθεια του Mad Clip να κόψει ταχύτητα, χωρίς να τα καταφέρει. Δυστυχώς, το πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω στο δέντρο ακριβώς στην πλευρά του οδηγού με αποτέλεσμα να «διπλώσει» στη μέση, με τους πυροσβέστες για δύο ώρες να δίνουν μάχη προκειμένου να μπορέσουν να τον απεγκλωβίσουν με ειδική διασωστική σπείρα.

Το όχημα θα εξεταστεί από τους εμπειρογνώμονες της ΕΛΑΣ, ενώ οι αστυνομικοί της Τροχαίας αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής. Να θυμίσουμε τέλος ότι ο Mad Clip μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA